Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai      »      MTSZ      Természetjáró      Turista magazin      TuristaShop      Kéktúra      Gerecse50      Kéktúrázás napja

Hogyan csatlakozhat a programhoz?

A program nemcsak a túrázók, hanem az Ön számára is kedvező, forgalomnövekedést előidéző kedvezményrendszer, amelyhez díjmentesen csatlakozhat.

A csatlakozás folyamata:

 1. Olvassa el a partneri szabályzatot, tájékozódjon honlapunkon az előnyökről, és válasszon partneri csomagot.
 2. Töltse ki a regisztrációs adatlapot és mellékletét 2 példányban. Utóbbin az összes elfogadóhelyet kérjük feltüntetni, amennyiben több kereskedői egységgel rendelkezik.
 3. A cégszerű aláírás után szkennelje be az adatlapot, majd küldje el az alábbi e-mail címre: okkszolgaltato@termeszetjaro.hu.
  Postai úton is juttassa el az alábbi címre:
  Magyar Természetjáró Szövetség
  1244 Budapest, Pf. 846
 4. Amennyiben megfelelt a csatlakozási kritériumoknak, a Magyar Természetjáró Szövetség eljuttatja Önnek a kapcsolódó dokumentumokat, az elfogadóhelyet jelölő visibility eszközöket és arculati elemeket, igény esetén pedig a vonalkód-leolvasó készüléket és a kerékpárosoknak szánt műszaki elsősegélycsomagot.
 5.  A csatlakozás után kérjük, hogy elfogadóhelyén jól látható helyen tüntesse fel a kedvezményes termékek, szolgáltatások körét, a kedvezmény mértékét és a visibility eszközöket.