Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai      »      MTSZ      Természetjáró      Turista magazin      TuristaShop      Kéktúra      Gerecse50      Kéktúrázás napja

Szolgáltatói csomagok

A Magyar Természetjáró Szövetség partnerei számára az alábbi előnyöket kínálja a különböző partneri szintek szerint.

ALAPSZINT:
A partneri regisztrációs adatlapon feltüntetett, a partner által vállalt kedvezmény mértéke 5–19%, vagy az általa megjelölt szolgáltatáscsomagot díjmentesen biztosítja a kártyatulajdonosok részére.

KÖZÉPSZINT:
A partneri regisztrációs adatlapon feltüntetett, a partner által vállalt kedvezmény mértéke 20–29%. A középszintű kiemelt partner az alábbiakra jogosult az alapszintű partneri kedvezményeken túl:

  • Megjelenési lehetőség a TuristaShop TEKA-kártya értékesítési pontnál.
  • A Turista Magazin hírlevelében megjelenítheti aktuális ajánlatait 35.000 Ft (+ÁFA)/alkalom egységáron. A hírlevél hetente 1 alkalommal jelenik meg pénteken, és a hétvégi tervezés kapcsán kiemelten sok célcsoportbélihez jut el.
  • A Turistamagazin.hu  weboldalon a banner- és a PR-cikk-, valamint a Természetjáró.hu weboldalon a bannermegjelenési lehetőségeket 45%-os kedvezménnyel veheti igénybe.
  • A nyomtatott Turista Magazinban 40%-os kedvezménnyel hirdethet.

FELSŐ SZINT:
A partneri regisztrációs adatlapon feltüntetett, a partner által vállalt kedvezmény mértéke eléri vagy meghaladja a 30%-ot. A felső szintű kiemelt partner az alábbiakra jogosult az alapszintű partneri kedvezményeken túl:

  • Megjelenési lehetőség a TuristaShop TEKA-kártya értékesítési pontnál.
  • Amennyiben a Turista Magazin aktuális tartalma szerinti releváns szolgáltatást nyújt a partner, akár ingyenesen megjelenhet a nyomtatott magazin 1 oldalas TEKA hirdetési felületén 1/4 oldal szöveges ajánlóval.
  • A Turista Magazin hírlevelében megjelenítheti aktuális ajánlatait 30.000 Ft (+ÁFA)/alkalom egységáron. A hírlevél hetente 1 alkalommal jelenik meg pénteken, és a hétvégi tervezés kapcsán kiemelten sok célcsoportbélihez jut el.
  • A Turistamagazin.hu  weboldalon a banner- és a PR-cikk-, valamint a Természetjáró.hu weboldalon a bannermegjelenési lehetőségeket 50%-os kedvezménnyel veheti igénybe.
  • A nyomtatott Turista Magazinban 45%-os kedvezménnyel hirdethet.

Kerékpár pont:

Elfogadóhelyének adatai feltüntetésre kerülnek a TEKA-kártya-elfogadóhelyeket felsoroló Természetjáró weboldalon.